Nytt webbkoncept - Rydheims Tryckeri AB

                   

Viktor Norberg, Erik Forsberg, Anders Katz och Robin Ahlgren tog hjälp av två av gruppmedlemmarnas praktikplats när de valde projektarbete. Det blev då Jönköpingsföretaget Rydheims Tryckeri som blev uppdragsgivare och gruppen kommer arbeta huvudsakligen med företagets webbplats.

Vad är det ni ska göra?

- Vi ska arbeta fram ett nytt webbkoncept för företaget där vi bland annat ska ge dem support för webbplatsens publiceringsverktyg och ge dem en ny webbplats. Vi ska också göra några trycksaker som marknadsför hemsidan och en flyer som kommer gå ut till studenter .

Har ni fått några riktlinjer från uppdragsgivaren?

- Deras mål är att webbplatsen ska spegla företagets värderingar. De vill att den ska vara användarvänlig och informativ. Eftersom Erik och Robin gjorde sin praktik där har gruppen redan bra kännedom om företaget och känner dem väl vilket är en fördel när vi ska utforma webbplatsen.

- Det här är ett skarpt projekt, vilket innebär att företaget kommer använda allt vi gör under projektet. Så det är viktigt för oss att de blir nöjda.

Vad tror ni att ni kan lära er av projektet?

- Utbildningen vi går innehåller ingen webbkunskap, så vi ser det här som en utmaning och en chans att bredda oss. Det är också en bra erfarenhet att planera och strukturera upp ett projekt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0