Maratonsändning - Radio K

                  

24 timmars maratonsändning i radio med temat nostalgi, men också få fler lyssnare till studentradioföreningen Radio K. Det är huvudmålen för det projektarbete som David Wahlström, Tobias Liedholm, Sofie Gyllensten, Annica Lennartsson och Pontus Carlsson arbetar med just nu. Vi i PMC-gruppen tyckte det lät som en rolig idé och ville veta mer.

Vad är det ni ska göra?

- Vi ska som sagt göra en 24 timmars radiosändning där vi har temat nostalgi. Under dygnet kommer vi också ta upp 18 mindre underteman som exempelvis film,  musik, bortglömda kändisar och insparken. Det kommer vara minst två av oss i studion hela tiden och alla kommer höras i radio någon gång under dygnet. Målet är ju att göra det till ett event och kanske till och med få folk att komma och titta. Sen är ju en del av projektarbetet också att få fler att lyssna på Radio K. Så vi ska marknadsföra föreningen och promota de program de gör.

Ni är fyra stycken från medieproduktionsinriktningen, och så Pontus som går PR. Hur delar ni upp arbetet?

- Pontus kommer ju få arbeta mer just med marknadsföringen av Radio K och våran sändning. Sen kommer han givetvis höras i radio också. Vi andra kommer spela in inslag och arbeta mer med själva sändningen.

Vad tror ni att ni kan lära er från det här projektarbetet?

- Vi fyra som går medieproduktionsinriktningen vill framförallt utveckla det vi redan lärt oss och också göra det hela till ett event.

- Jag vill få mer kunskap i att arbeta med sociala medier som exempelvis Facebook och att nå ut till människor på nya sätt. Sen kommer vi givetvis arbeta med mer traditionell marknadsföring också, säger Pontus.


Kommentarer
Postat av: JubJubRadio

Besök gärna vår blogg för mer information om maratonsändningen.

2010-05-13 @ 13:02:01
URL: http://jubjubradio.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0