Informationsfilmer och folder - Rydheims Tryckeri

                   

Patrik Lindh, Anmari Susa, Izabelle Andersson och Sandra Brolin gör just nu ett projektarbete som i princip är två projekt i ett. De ska nämligen göra informationsfilmer och en informationsfolder till Jönköpingsföretaget Rydheims Tryckeri.

Vilka idéer har ni för projektet?

- Vi ska presentera företaget via medier de inte använt sig av så mycket tidigare. Det är framförallt filmerna som är det nya för dem. Vi ska göra en film som kommer kunna rulla i deras entré, en som ska kunna visas i en monter på olika mässor och en som ska skickas ut till företagets kunder. Foldern vi gör ska kunna användas som fodral till utskicksfilmen och ska innehålla ungefär samma information som den.

Hur fick ni det här projektet?

- Patrik kontaktade Rydheims tryckeri för ett bra tag sedan just för att de inte använt sig så mycket av filmer för att marknadsföra sig. Vi skickade in lite idéer vi hade och de nappade. Det kommer bli väldigt lärorikt att arbeta för en beställare. Man måste kunna använda sin kreativitet men ändå uppfylla de mål som företaget har.

Vilka mål har ni för projektarbetet?

- Först och främst vill vi ha en nöjd uppdragsgivare. Sen vill vi utveckla de kunskaper vi har sedan tidigare, men också få helt nya under arbetets gång. Vi satsar givetvis också på att vinna priser för våran monter på utställningen (PMC). Vi tänker försöka vara originella och tänka utanför den beryktade boxen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0