Hälsans dag - Studenthälsan

                  

För andra året i rad arrangeras Hälsans dag som ett projektarbete av MKV-studenter, och i år är det Manuela Markovic, Anna Sohlberg och Charlotte Bengtsson som ska göra studenterna på Högskolan i Jönköping mer medvetna om sin egen hälsa.

Vad är egentligen Hälsans dag?

- Det är en utställningsmässa där olika företag får chansen att ställa ut montrar för att marknadsföra sig själva. Som eventets namn tyder på är hela dagen inriktad på hälsa och vi kommer bland annat få dit företag inom gym, hudvård och tandvård till utställningen. Studenterna kommer också kunna klippa sig för bra priser, så det är inte bara inre hälsa som står på programmet, utan också yttre. Eventet äger rum den 6 oktober.

Vad har ni för mål med projektet och vad kan ni lära er?

- Målet är att höja statusen på eventet så att fler vet vad det är och att erbjuda fler moment än tidigare år. Vi vill också att deltagarna känner sig mer delaktiga och inte bara går runt och tittar.

- Det vi kommer lära oss av det här projektet är att driva och genomföra något på riktigt och att anordna ett event. Att ta kontakt med företag är också en bra erfarenhet att ta med sig, och sen är det ju ingen nackdel att vi själva lär oss att må bra.

Erat projektarbete tar slut först i oktober, hur känns det att ha slutmålet så långt fram i tiden?

- Tanken är ju att allting ska vara planerat och klart den 3 juni när utställningen är, så vi jobbar egentligen efter samma tidsschema som de andra grupperna. Men självklart är det en fördel att boka företag så pass tidigt som vi kan göra nu. Nackdelen kan ju vara att man drar ner lite på tempot eftersom eventet ligger så långt bort, men det tror vi inte kommer vara något problem för oss.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0