Event på Elmia - Finnvedens Bil

                   

Marlene Tandrup och Magdalena Hellman gör sitt projektarbete åt Finnvedens Bil och ska hjälpa dem att anordna ett kundevent på Elmia Lastbil 2010 i augusti.

Vad är det ni ska göra?

- Vi ska som sagt anordna ett kundevent åt Finnvedens bil. Uppgiften går inte bara ut på att genomföra eventet, utan också att planera det med allt vad det innebär, samt att skriva och skicka ut inbjudningar till Finnvedens Bils befintliga kunder. Finnvedens Bil kommer inte vara på mässan som enskilt företag, utan kommer att samarbeta med Renault Nordic i deras monter.

Vad tror ni att ni kan lära er av projektet och vad blir största utmaningen?

- I första hand har vi blivit bättre på de uppgifter vi genomfört - det vill säga planering och inbjudningar. Deltagandet i mässan kommer nog också bli otroligt lärorikt och roligt. Vi har också lärt oss mycket om planering överhuvudtaget och ingen av oss var speciellt bra på att lägga upp en budget innan projektarbetet startade. Därför kommer vi vara bättre förberedda nästa gång vi får tillfälle att lägga upp en.

- Utmaningen ligger i att genomföra eventet så att Finnvedens Bil får maximalt med fördelar under mässan, utan att vi går emot Renaults riktlinjer för montern. Det kommer bli svårt att synas som enskild återförsäljare.

 Vad vill ni uppnå för att vara nöjda när projektet är över?

 - Vi blir nöjda om kunderna blir tillräckligt nyfikna tack vare våra inbjudningar för att komma på eventet och om eventet i sig uppskattas av kunderna. Riktigt nöjda blir vi om eventet uppfyller vårt mål att stärka Finnvedens Bils kundrelationer och förstärka dess image. Förhoppningsvis leder det också till att transportbilsförsäljningen på Finnvedens Bil ökar. Det skulle också kännas väldigt tillfredsställande om Finnvedens Bils ledningsgrupp blir nöjda med vår insats.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0