Project Media and Communication




David Lindkvist, Emil Lundberg, Josefine Enehall, Alexandra Wahlgren och Ellen Norman heter vi som ska anordna PMC 2010. För er som inte vet står PMC för Project Media and Communication och pågår under två dagar då MKV-tvåorna får chansen att redovisa sina projektarbeten för klasskamrater, personal och framförallt branschfolk. Den 2 juni är det projektpresentationer i klassrum i form av muntliga redovisningar, och den 3 juni är det utställning där varje grupp får chansen att ställa ut sina projekt för allmän beskådan.

PMC 2009 anordnades av Michael Carlsson, Farah Abadi och Viktos Jacobs och var ett mycket uppskattat arrangemang. Då gruppen har hela fem stycken gruppmedlemmar detta år siktar vi på att göra PMC ännu större och uppmärksammat, och få varumärket att växa sig ännu starkare. Det finns också stora fördelar med att alla inriktningar finns representerade i gruppen då Josefine, David och Alexandra går PR-inriktningen, Ellen går ORKO och Emil går MEDI.

- Vårt mål är ju att göra ett så bra evenemang som möjligt för våra klasskompisar. Det går lite hand i hand det där, gör vi ett bra jobb så ger vi stora möjligheter till de andra grupperna, och utställningen är ju helt för dem och en stor chans att synas, säger Josefine Enehall som är vice projektledare i PMC.

Vill ni komma och hälsa på oss i PMC-gruppen är det bara att traska tre våningar upp (eller åka hiss om ni är lata) till Hb 337 och knacka på dörren till vårat kontor. That’s where the magic happens som man säger!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0